EL RESTAURANT

El Restaurant Xarcuteria Coloma és un referent gastronòmic a la comarca del Maresme, situat en el port esportiu El Masnou. Porta des de 1979 combinant l'essència de la cuina tradicional mediterrània amb la millor i més selecta Xarcuteria artesana.

L'elaboració dels nostres arrossos, els nostres plats de carn i de peixos, es basen en els productes de mercat, l'estacionalitat i la tradició gastronòmica, donant cabuda des del filet cafè de París, passant per un suquet de rap de costa amb cloïsses a un bacallà gratinat amb mussolina d'alls tendres o, a la clàssica vichyssoise.

En el nostre menjador interior amb aires de cabina i elegància marinera, es troba perfectament integrat el nostre mostrador Xarcuteria on s'exposa el millor de cada territori, per a oferir-l'hi als nostres clients, que vénen a la casa esperant sempre trobar el mateix nivell en el producte, en la cuina i en el tracte del servei.

Comptem a més amb una bonica terrassa exterior, on podràs gaudir dels plats de la nostra carta, del nostre menú de migdia o d'una copa a mitja tarda mentre la brisa mediterrània t'acaricia i et fa companyia.

Charcuteria 

Coloma

Port Esportiu, Local 17-19

08320 Masnou

Horari

Dilluns a Diumenge

de 11h a 15:30h 

Cocina ininterrumpida

© 2019 CHARCUTERIA COLOMA S.L